Leonardo da Vinci

els invents d’un geni

Barcelona acull del 31 de maig a l’1 de setembre l’exposició

L’espai multifuncional Cupula Events, situat a la cinquena planta del centre comercial Arenas de Barcelona, a la Plaça d’Espanya, és la ubicació escollida per acollir l’exposició més gran de la història dedicada als invents del geni italià.

Hi ha una nova generació d’historiadors que han fet molts descobriments i que han aportat una nova interpretació de l’obra de Leonardo da Vinci. Ha sigut el nostre punt de partida

explica l’historiador d’art Jean-Christophe Hubert, que en el passat ja va col·laborar en altres exposicions dedicades al mestre del Renaixement.

Vint-i-dos persones han treballat durant quatre anys per fer possible aquesta exposició. S’ha utilitzat un centenar de croquis de la pròpia mà del mestre per construir les maquetes i les rèpliques a mida real dels seus invents. L’esdeveniment presenta un total de 200 objectes, així com manuscrits i representacions en 3D.

L’exposició es concentra principalment no en la seva obra pintada, sinó en els seus dissenys tècnics, que s’han classificat per temes com l’aeronàutica, els instruments de mesura, l’arquitectura o les aplicacions militars. L’esdeveniment està dirigit al públic general, inclosos els nens i nenes, i s’ha creat un quadern pedagògic per les escoles.

del 31/05/19 a l’ 01/09/19

Horari i accés

Cupula Events

Barcelona, Arenas shopping complex

La Cúpula ofrece un espacio polivalente a 27 m de altura y con 2.560m² para eventos en el corazón de Barcelona. La mayor cúpula de madera de toda Europa, su forma circular única y todos sus servicios anexos, junto con su ubicación estratégica hacen que sea una venue excepcional.

El espacio es capaz de albergar cualquier tipo de evento: corporativo, deportivo, cultural, pasarela de moda, showroom, ferias y exposiciones. Por su gran versatilidad permite realizar montajes ad hoc y personalizarse totalmente.

Además del espacio central, al que se accede desde la terraza del Centro Comercial, dispone de una amplia recepción con inmejorables vistas a Plaza de España, zona elevada para control de AAVV, zona de aseos, office, dos backstages y área polivalente. Acceso directo VIP por ascensor panorámico y acceso para servicios desde muelle de carga mediante 3 montacargas de alta capacidad.

Tarifes

Bitllet cap de setmana i festius

Adult

individual

9,00 €

Infants

a partir de 5 anys

6,00 €

Estudiants

 Presentant un document justificatiu

6,00 €

Entrada familiar

2 adults i 2 infants de menys de 14 anys

25,00 €

Grups

a partir de 10 persones

8,00 €

Adult

Combi Davinci + Warhol

12,00 €

Infants

Combi Davinci + Warhol

9,00 €

obtenir les teves entrades

Planifiqueu
la vostra visita

CONTACTE, RESERVES I INFORMACIÓ

Telèfon : +34 692 693 930

Email : info@davinciexpo.es

Reserves per telèfon per a grups.